Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Abonamente pentru noua stagiune a Filarmonicii ”Dinu Lipatti”
Filarmonica ”Dinu Lipatti”  - Joi, 17 August 2023

Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” va deschide stagiunea 2023-2024 în data de 14 septembrie, printr-un concert în cadrul parteneriatului cu prestigiosul Festival Internațional „George Enescu”. Orchestra îl va avea la pupitru pe dirijorul Sergey Simakov, iar ca solistă, pe violonista Ioana Forna.


Programul cuprinde Preludiu la unison din Suita nr. 1 pentru orchestră, op. 9 de George Enescu, Concertul pentru vioară, op. 14 de Samuel Barber și Simfonia nr. 1, op. 10 de Dmitri Șostakovici.

Pe parcursul întregii stagiuni, Filarmonica din Satu Mare va avea o bogată activitate muzicală și va fi prezentă la numeroase evenimente, inclusiv Festivalul Internațional „Zilele Muzicale Sătmărene”, ediția 46. Repertoriul acestei stagiuni este deosebit de interesant și divers, fiind incluse capodopere ale creației muzicale universale, dar și pagini reprezentative ale creației românești.

Se vor alătura orchestrei Filarmonicii „Dinu Lipatti” muzicieni de prestigiu național și internațional, precum Răzvan Suma, Grigore Leșe, Liza Ferschtman, Christophe Alvarez, Eva Garet, Răzvan Stoica, Ad Libitum Voices, care ne vor fi oaspeți. De asemenea, am pregătit publicului numeroase surprize printre care se numără un concert simfonic de stand-upcomedy, un concert de rock simfonic, dar și spectacole dedicate familiilor și copiilor.

Vânzarea abonamentelor pentru stagiunea 2023-2024 începe în data de 21 august, și sunt incluse minimum 30 de concerte simfonice și camerale, un concert de Crăciun și unul de Anul Nou. Din nefericire, din cauza contextului economic, nu a fost posibilă păstrarea aceluiași preț ca până acum. Prin urmare, prețul unui abonament pentru noua stagiune va fi 630 de lei, iar prețul redus pentru pensionari și studenți, 315 lei.

Cu toate acestea, achiziționarea unui abonament este, în continuare, o alegere mult mai avantajoasă față de cumpărarea unui bilet pentru fiecare concert în parte. Menționăm, de asemenea, faptul că prețul biletelor a rămas neschimbat, respectiv 42 de lei biletul întreg și 21 de lei biletul redus pentru pensionari și studenți.

Așteptăm prezența unui public cât mai numeros în sala de concert a Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti”, pentru a avea parte de un nou sezon plin de experiențe muzicale deosebite!

856 vizite
Distribuie pe